Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ραζβάν, δες τι κάνουν οι σωστοί προπονητές... (vids)

Ραζβάν, δες τι κάνουν οι σωστοί προπονητές... (vids)
Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 - 17:34

Στο ματς του ΠΑΟΚ με την Λαμία, στην Τούμπα, πριν από μερικές εβδομάδες ο Μάτος δεν τήρησε το fair play, όταν τραυματίστηκε παίκτης των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, ο Μπαράλες από το φάουλ του Σάκχοφ και στην πορεία της φάσης οι Θεσσαλονικείς σκόραραν. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που πάντα είναι λαλίστατος, αλλά σε εκείνο το ματς δεν είχε πολλά να πει, αλλά κυρίως δεν έκανε τίποτα. Απαθής παρότι δεν τηρήθηκε. Πού να ξέρει;

Τα παραδείγματα βοηθούν. Δείτε τι έγινε στην Αγγλία, στο ματς της Τσάμπιονσιπ ανάμεσα στην Λιντς και την Άστον Βίλα, το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα. Από τον τεχνικό της Λιντς, τον Μαρσέλο Μπιέλσα! Η Λιντς σκόραρε σε μια φάση που δεν τηρήθηκε το fair play, καθώς ήταν παίκτης τραυματισμένος στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Αργεντινό τεχνικό, μετά και την ένταση που επικράτησε στο γήπεδο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, να δίνει σαφείς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές της Λιντς.

Όταν ξανάρχιζε το ματς που είχε μεγάλη σημασία, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ ανόδου στην Premier League, τους είπε να καθίσουν στην άκρη και να ισοφαρίσει σε 1-1 η Άστον Βίλα. Διότι πριν το γκολ της Λιντς, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 0-0. Κι αυτό έγινε τελικά. Με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1 και την Λιντς να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει στους 3 πόντους την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για την απευθείας άνοδο από την Τσάμπιονσιπ.

Μια ιστορία που θα ήταν καλό να παραδειγματίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, όταν η ομάδα του σκοράρει και δεν τηρεί το fair play. Αλλά πώς να το τηρήσει... Θα διακινδύνευε το Πρωτάθλημα των Πρεσπών και δεν ήταν καιρός για τέτοια πράγματα!

Διαβάστε επίσης

Δεύτερος στον κόσμο ο Θρύλος!

Δεύτερος στον κόσμο ο Θρύλος!

Το σερί των 9 νικών των «ερυθρολεύκων» ακολουθεί αυτό της Μάντσεστερ Σίτι που έχει 12 και είναι στην κορυφή, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Νέα δεδομένα λόγω Τουρκίας...

Νέα δεδομένα λόγω Τουρκίας...

Όλα ανοικτά για την πρώτη δυάδα ανάμεσα σε Μπασάκσεχιρ, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας. Η κατάταξη θα καθορίσει και τα γκρουπ δυναμικότητας για τον Ολυμπιακό, στην κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.