Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεύτερος στον κόσμο ο Θρύλος!

Δεύτερος στον κόσμο ο Θρύλος!
Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 - 18:21

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» ένα εξαιρετικό σερί νικών. Μετά και το «διπλό» στη Λαμία την Κυριακή των Βαΐων, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τις 9 συνεχόμενες νίκες. Κι αυτή η επίδοσή τους είναι μεταξύ των κορυφαίων σε όλο τον κόσμο. Ο Θρύλος είναι δεύτερος στον κόσμο, στις συνεχόμενες επιτυχίες στο πρωτάθλημα, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» νίκησαν το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα την Μπέρνλι με 1-0 κι έφτασαν τα 12 συνεχόμενα ματς με τρίποντα. Είναι η μοναδική ομάδα στον κόσμο που έχει αυτή τη στιγμή καλύτερο σερί από τον Ολυμπιακό. Πίσω από τους «ερυθρόλευκους» ακολουθεί η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία το Μεγάλο Σάββατο επικράτησε 2-0 τις Γκιμαράες κι έφτασε τις 8 σερί νίκες.

Την κορυφαία πεντάδα στον κόσμο συμπληρώνουν η κινεζική Μπένζινγκ Γκουοάν και η Λίβερπουλ που έχουν 7 συνεχόμενες νίκες. Όπως και να το κάνουμε, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό αυτό το γεγονός. Πώς έχει το δεύτερο, καλύτερο σερί νικών παγκοσμίως, αυτή την εποχή!

Διαβάστε επίσης

Νέα δεδομένα λόγω Τουρκίας...

Νέα δεδομένα λόγω Τουρκίας...

Όλα ανοικτά για την πρώτη δυάδα ανάμεσα σε Μπασάκσεχιρ, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας. Η κατάταξη θα καθορίσει και τα γκρουπ δυναμικότητας για τον Ολυμπιακό, στην κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Ραζβάν, δες τι κάνουν οι σωστοί προπονητές... (vids)

Ραζβάν, δες τι κάνουν οι σωστοί προπονητές... (vids)

Ο Μάτος δεν τήρησε το fair play στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, με τον Λουτσέσκου να παραμένει... απαθής. Ας παραδειγματιστούν από τον τεχνικό της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα. Δείτε τι έκανε στο ματς με την Άστον Βίλα, όταν η ομάδα του δεν το τήρησε και σκόραρε.