Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα δεδομένα λόγω Τουρκίας...

Νέα δεδομένα λόγω Τουρκίας...
Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 - 20:49
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός με τα τωρινά δεδομένα θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών σε ό,τι αφορά την κλήρωση της 18ης Ιουνίου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Οι δύο χώρες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την κατάσταση είναι η Ολλανδία και η Τουρκία. Τι εννοούμε; Η τελική κατάταξη στα πρωταθλήματα μπορεί να φέρει και ανατροπές στα γκρουπ δυναμικότητας.

Εκεί που έχουν μπλέξει πολύ τα πράγματα είναι στην Τουρκία, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η Μπασάκσεχιρ που είναι στην πρώτη θέση, έχει αρνητικά αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές. Την ίδια στιγμή, η Γαλατασαράι που αγωνίζεται τη Δευτέρα (29/4, 20:00, στην έδρα της Κόνιασπορ) την έχει πλησιάσει στο -3 (σ.σ.: 62 με 59) με ένα ματς λιγότερο. Ισόβαθμή της είναι πλέον και η Μπεσίκτας που νίκησε 4-1 την Ανακαραγκουτσού, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός θέλει να μην τερματίσει δεύτερη η Μπεσίκτας, η οποία έχει καλύτερο συντελεστή από εκείνον στην κατάταξη της UEFA. Με τις άλλες δύο ομάδες, έχει περισσότερους βαθμούς.

Στην Ολλανδία, δε, τα πράγματα είναι απλά. Άγιαξ και Αϊντχόφεν ισοβαθμούν και οι «ερυθρόλευκοι» θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ο «Αίαντας», γιατί έχει υψηλότερο βαθμολογικό συντελεστή από εκείνους.

Διαβάστε επίσης

«Η Μπέτις θα κάνει κίνηση για τον Σα»

«Η Μπέτις θα κάνει κίνηση για τον Σα»

Η ισπανική ιστοσελίδα «elgodigital» αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τον Πορτογάλο γκολκίπερ, αλλά οι «βερδιμπλάνκος» δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση.

Δεύτερος στον κόσμο ο Θρύλος!

Δεύτερος στον κόσμο ο Θρύλος!

Το σερί των 9 νικών των «ερυθρολεύκων» ακολουθεί αυτό της Μάντσεστερ Σίτι που έχει 12 και είναι στην κορυφή, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ραζβάν, δες τι κάνουν οι σωστοί προπονητές... (vids)

Ραζβάν, δες τι κάνουν οι σωστοί προπονητές... (vids)

Ο Μάτος δεν τήρησε το fair play στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, με τον Λουτσέσκου να παραμένει... απαθής. Ας παραδειγματιστούν από τον τεχνικό της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα. Δείτε τι έκανε στο ματς με την Άστον Βίλα, όταν η ομάδα του δεν το τήρησε και σκόραρε.