Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θυμίζει... καλοκαίρι!

Θυμίζει... καλοκαίρι!
Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 - 22:10

Ο Μάιος δεν έχει μπει ακόμα, αλλά ο καιρός στην Ελλάδα θυμίζει καλοκαίρι. Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, το θερμόμετρο χτύπησε... κόκκινο για την εποχή.

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ενώ υπήρξαν περιοχές στην Ελλάδα που ο υδράργυρος άγγιξε τους 30 βαθμούς Κελσίου. Κάτι που θα συνεχιστεί και την προσεχή εβδομάδα, την εβδομάδα του Πάσχα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Αστεροσκοπείου Αθηνών, όλη την εβδομάδα θα επικρατήσει καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και με θερμοκρασίες πιο εναρμονισμένες σα κλιματικά επίπεδα της εποχής.

Από τη Δευτέρα του Πάσχα μέχρι και το Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 μέχρι 25 βαθμούς στην Αθήνα.

Πάντως το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ήταν πολλοί εκείνοι που επέλεξαν τις παραλίες κι έκαναν το πρώτο τους μπάνιο για φέτος, από τα τέλη Απριλίου.

Διαβάστε επίσης

«Η Μπέτις θα κάνει κίνηση για τον Σα»

«Η Μπέτις θα κάνει κίνηση για τον Σα»

Η ισπανική ιστοσελίδα «elgodigital» αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τον Πορτογάλο γκολκίπερ, αλλά οι «βερδιμπλάνκος» δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση.

Νέα δεδομένα λόγω Τουρκίας...

Νέα δεδομένα λόγω Τουρκίας...

Όλα ανοικτά για την πρώτη δυάδα ανάμεσα σε Μπασάκσεχιρ, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας. Η κατάταξη θα καθορίσει και τα γκρουπ δυναμικότητας για τον Ολυμπιακό, στην κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Δεύτερος στον κόσμο ο Θρύλος!

Δεύτερος στον κόσμο ο Θρύλος!

Το σερί των 9 νικών των «ερυθρολεύκων» ακολουθεί αυτό της Μάντσεστερ Σίτι που έχει 12 και είναι στην κορυφή, σε παγκόσμιο επίπεδο.