Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαγικός» Φορτούνης!

«Μαγικός» Φορτούνης!
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 - 18:20

Ο Κώστας Φορτούνης αδιαμφισβήτητα αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους, αν όχι τον κορυφαίο, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου έχει μετρήσει 17 γκολ, έχοντας και 16 ασίστ προς τους συμπαίκτες του. Συνολικά, δηλαδή έχει συμμετοχή σε 33 από τα 101 γκολ του Ολυμπιακού. Με άλλα λόγια το 32.7% των «ερυθρόλευκων» γκολ έχουν περάσει από τα πόδια του.

Αριθμοί που μιλούν από μόνοι τους για την τρομερή σεζόν που πραγματοποίησε ο Κώστας Φορτούνης. Μάλιστα, την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΛ έχει την ευκαιρία με 1 ασίστ να ισοφαρίσει την καλύτερή του επίδοση στο συγκεκριμένο κομμάτι και με 2 τελικές πάσες να σημειώσει την κορυφαία επίδοση της καριέρας του σε μία χρονιά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να επενδύσει στον Φορτούνη και ενόψει της νέας σεζόν, με τον ίδιο να επιθυμεί επίσης να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους», όπως έκανε ξεκάθαρο και με προ ημερών δηλώσεις του.

Κάτι το οποίο θέλει και ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος γνωρίζει ότι ο Φορτούνης είναι ο κορυφαίος Έλληνας μεσοεπιθετικός αυτή τη στιγμή και μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά φυσικά και σε τίτλους.

Διαβάστε επίσης

«Μεγάλε Ερνέστο» (pic)

«Μεγάλε Ερνέστο» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς συνεχάρη και ο ίδιος με τη σειρά του τον Ισπανό προπονητή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα.