Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το έξτρα κίνητρο κόντρα στην Λάρισα...

Το έξτρα κίνητρο κόντρα στην Λάρισα...
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 - 12:00

Ένα εντυπωσιακό σερί νικών «τρέχει» το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός, ο οποίος με τα 9 συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα για το ελληνικό πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 2η θέση παγκοσμίως στη συγκεκριμένη λίστα.

Οι Πειραιώτες θέλουν να διευρύνουν αυτό το σερί, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ και κλείνοντας με αυτό τον τρόπο με θετικό πρόσημο τη φετινή σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» με το διπλό στην Λάρισα θα φτάσουν τις 10 σερί νίκες, κάτι το οποίο έχουν να πράξουν από τη σεζόν 2015-16 στο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες «έτρεξαν» σερί 9 νικών τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τελευταία φορά που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό διαδοχικών νικηφόρων αποτελεσμάτων ήταν τη σεζόν 2015-16. Τότε, μάλιστα, ο Θρύλος μέτρησε 16 σερί νίκες!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, λοιπόν, με νίκη κόντρα στην ΑΕΛ θα φτάσουν σε διψήφιο αριθμό σερί νικών, κάτι το οποίο αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

Νέα σενάρια για Κούτρη

Νέα σενάρια για Κούτρη

Επιμένουν στην Αγγλία για «ζεστό» ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Πολύτιμες λύσεις από τον άξονα!

Πολύτιμες λύσεις από τον άξονα!

Οι χαφ του Ολυμπιακού έχουν τεράστια συμβολή στο σκοράρισμα των Πειραιωτών το τελευταίο διάστημα, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι έχουν βρει τουλάχιστον ένα γκολ στις τελευταίες τέσσερις νίκες της ομάδας.