Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μαρτίνς θέλει τον Ματιέ για ηγέτη της άμυνας στον Ολυμπιακό»

«Ο Μαρτίνς θέλει τον Ματιέ για ηγέτη της άμυνας στον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 - 12:17

Ο Ζερεμί Ματιέ φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού.

Αυτό τονίζεται τουλάχιστον από σημερινό (30/04) δημοσίευμα της «A Bola», το οποίο ήρθε να προστεθεί σε εκείνο των Γάλλωνπου ανέφεραν ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του 35χρονου κεντρικού αμυντικού.

Στο δημοσίευμα της «A Bola» τονίζεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ματιέ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, επιθυμώντας να αποτελέσει ο 35χρονος τον ηγέτη της «ερυθρόλευκης» άμυνας ενόψει της νέας σεζόν.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται επίσης και το γεγονός ότι ο Ματιέ επιθυμεί να αποχωρήσει από τα «λιοντάρια».

Μεταξύ άλλων οι Πορτογάλοι επισημαίνουν: «Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έχει τον 35χρονο Γάλλο, Ζερεμί Ματιέ, στην κορυφή της λίστας του για την επόμενη σεζόν και ζήτησε ήδη από τη διοίκηση του ελληνικού συλλόγου να προχωρήσει την περίπτωση. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε τον Ματιέ για ηγέτη της άμυνας. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλά η συνεργασία με την Σπόρτινγκ είναι στα χέρια του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σεζόν έδειξε διάθεση να αποχωρήσει στο τέλος της».

Διαβάστε επίσης

Νέα σενάρια για Κούτρη

Νέα σενάρια για Κούτρη

Επιμένουν στην Αγγλία για «ζεστό» ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Όταν οι κορυφαίοι μεγαλουργούσαν (και) στον Ολυμπιακό!

Όταν οι κορυφαίοι μεγαλουργούσαν (και) στον Ολυμπιακό!

Οι επιτυχίες του Ερνέστο Βαλβέρδε στο τοπ επίπεδο με την Μπαρτσελόνα έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά παικτών και προπονητών που πέρασαν από τον Θρύλο, μεγαλούργησαν και συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν, όντες ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου.