Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα σενάρια για Κούτρη

Νέα σενάρια για Κούτρη
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 - 13:00

Το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο από τα ξένα Μέσα, τονίζοντας ότι πολλές ομάδες από το εξωτερικό ενδιαφέρονται για την απόκτηση του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Μία από αυτές τις ομάδες φέρεται να είναι η Γουέστ Χαμ, κάτι το οποίο τονίζεται και από νέο αγγλικό δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «football.london» ο Κούτρης αποτελεί τον έναν από τους βασικούς δύο στόχους των «σφυριών». Ο άλλος είναι ο Γκιλιέρμο Μαριπάν που αγωνίζεται στην Αλαβές.

Στο συγκεκριμένο άρθρο τονίζεται ότι η Κρίσταλ Πάλας εξετάζει παίκτες νεαρούς με ταλέντο ενόψει της ενίσχυσής της στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και ο Κούτρης βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση από τους Ουσίγιος και Πελεγκρίνι.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι η Τζένοα είχε κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον αριστερό αμυντικό των Πειραιωτών, η οποία είχε απορριφθεί από τους «ερυθρόλευκους».

Μένει να φανεί, λοιπόν, για το τι πρόκειται να συμβεί και στη συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

Όταν οι κορυφαίοι μεγαλουργούσαν (και) στον Ολυμπιακό!

Όταν οι κορυφαίοι μεγαλουργούσαν (και) στον Ολυμπιακό!

Οι επιτυχίες του Ερνέστο Βαλβέρδε στο τοπ επίπεδο με την Μπαρτσελόνα έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά παικτών και προπονητών που πέρασαν από τον Θρύλο, μεγαλούργησαν και συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν, όντες ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου.