Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «ερυθρόλευκη» ατζέντα της εβδομάδας

Η «ερυθρόλευκη» ατζέντα της εβδομάδας
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 - 22:36

Ασταμάτητη είναι η «ερυθρόλευκη» δράση αυτή την εβδομάδα. Στην «ερυθρόλευκη» ατζέντα, υπάρχουν ούτε μια, ούτε δύο αλλά οκτώ αναμετρήσεις μέχρι και την επόμενη Τρίτη (7/5).

Πιο αναλυτικά, αρχής γενομένης από αύριο Τετάρτη (1/5) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό στο Ρέντη στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague και με νίκη κατακτά το 7ο διαδοχικό νταμπλ.

Την Πέμπτη (2/5) ρίχνεται στη «μάχη» των πλέι οφ η γυναικεία ομάδα πόλο. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τη Γλυφάδα στον πρώτο ημιτελικό της Α1 και φυσικά θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να κάνουν το ένα από τα δύο βήματα για την πρόκριση στον τελικό. Το δεύτερο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (4/5, 19:30).

Στη συνέχεια ξεκινούν στο Ρέντη οι τελικοί του πρωταθλήματος της Volleyleague των ανδρών. Εκεί ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ με το δεύτερο ματς της σειράς να είναι στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα (6/5).

Το Σάββατο (4/5) η ομάδα μπάσκετ του Θρύλου αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Κολοσσό Ρόδου στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Basket League.

Στη συνέχεια την Κυριακή (5/5) ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Λάρισα, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για τη φετινή χρονιά, με τη σέντρα να δίνεται στις 19:00.

Τέλος την Τρίτη (7/5) διεξάγεται ο πρώτος τελικός για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας με το τζάμπολ να έχει οριστεί στις 17:00.

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε ότι ακόμα δεν έχει ορισθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αερωπό Έδεσσας για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Handball Premier.

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» ατζέντα:

Τετάρτη 1/5 19.00 OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πανναξιακός (3ος τελικός Volleyleague Γυναικών)*

Πέμπτη 2/5 19.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Γλυφάδα (Ημιτελικός play off A1 πόλο Γυναικών)

Παρασκευή 3/5 18.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (1ος τελικός Volleyleague Ανδρών)*

Σάββατο 4/5 18.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Κολοσσός (Basketleague)*

19.30 Γλυφάδα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ημιτελικός play off A1 πόλο Γυναικών)

Κυριακή 5/5 19.00 Λάρισα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Superleague)*

Δευτέρα 6/5 18.00 ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2ος τελικός Volleyleague Ανδρών)*

Τρίτη 7/5 17.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (1ος τελικός Α1 μπάσκετ Γυναικών)

Με αστερίσκο τα τηλεοπτικά παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης

Ταξίδι στην Πορτογαλία...

Ταξίδι στην Πορτογαλία...

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα μεταβεί στην πατρίδα του, μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όπου θα έχει και επαφές με παίκτες.