Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Πελεγκρίνι έχει ξεχωρίσει τον Κούτρη»

«Ο Πελεγκρίνι έχει ξεχωρίσει τον Κούτρη»
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019 - 11:19

Κάθε ημέρα που περνά και το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη όλο και έχει έντονη «παρουσία» στα βρετανικά ΜΜΕ. Καθημερινά τα δημοσιεύματα είναι πολλά για τον 23χρονο μπακ που είναι στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ.

Όπως αναφέρει και το «Football London» ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο τεχνικός των «σφυριών», έχει ξεχωρίσει τον αμυντικό του Θρύλου μεταξύ των δύο παικτών που εξετάζει ο αγγλικός σύλλογος για την ενίσχυση της άμυνάς του.

Η άλλη περίπτωση που «παρακολουθούν» στην Γουέστ Χαμ είναι του Γκιλιέρμο Μαριπάν, του 24χρονου κεντρικού από την Αλαβές. Δύο περιπτώσεις που οι Λονδρέζοι έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Κι όπως αναφέρουν στο Νησί, η Γουέστ Χαμ σκοπεύει να κάνει κίνηση για τον Κούτρη, καταθέτοντας την πρότασή της στον Ολυμπιακό. Διότι τόσο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι όσο και ο Αρμάντο Ουσίγιος (σ.σ.: ο τεχνικός διευθυντής των «σφυριών») έχουν ξεκάθαρη εικόνα και καλή άποψη για τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Premier League καλεί... Καμαρά

Premier League καλεί... Καμαρά

Η Γουότφορντ έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του μέσου του Ολυμπιακού, αλλά ο 22χρονος ενδιαφέρει και την Έβερτον του Μάρκο Σίλβα.