Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέχουν» την υπόθεση του Σα

«Τρέχουν» την υπόθεση του Σα
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 09:20

Η υπόθεση του Σα είναι στην πρώτη... γραμμή για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει πώς θέλουν να διατηρήσουν τον Πορτογάλο τερματοφύλακα στο δυναμικό τους. Μια υπόθεση που είναι ανοικτή εδώ και καιρό. Η οποία θα κλείσει άμεσα... Κι αυτό διότι μέσα στο προσεχές διάστημα επίκεινται συνάντηση των ανθρώπων του Θρύλου, είτε με τον ίδιο τον Ζόρζε Μέντες, είτε με κάποιον εκ των συνεργατών του γνωστού ατζέντη. Η οποία, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», θα γίνει στην Αθήνα.

Τα πράγματα είναι απλά. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει τη... φόρμουλα με την Πόρτο και το θέμα της πληρωμής της ρήτρας δεν αποτελεί ζήτημα για να μην προχωρήσει η απόκτησή του. Στη συνάντηση αυτή και με δεδομένη τη νέα -αυξημένη- προσφορά που έχει κάνει η πλευρά του Ολυμπιακού στον 26χρονο γκολκίπερ, οι δύο πλευρές είναι κοντά στη συμφωνία.

Μια συνάντηση που θα ξεκαθαρίσει οριστικά τα δεδομένα κι αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές (σ.σ.: του Ολυμπιακού και της πλευράς του Πορτογάλου τερματοφύλακα), τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα ενημερώσουν την Πόρτο για την καταβολή της ρήτρας των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Η παράδοση στον πρώτο τελικό

Η παράδοση στον πρώτο τελικό

Ο Ολυμπιακός στις δύο φορές που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στους τελικούς με πλεονέκτημα έδρας, πήρε τη νίκη στον εναρκτήριο αγώνα της σειράς.