Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σύμμαχοι τώρα «τρώγονται» για την... εξυγίανση!

Οι σύμμαχοι τώρα «τρώγονται» για την... εξυγίανση!
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 12:37

Στις 11 Μαΐου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίπαλοι. Οι «σύμμαχοι» για την... εξυγίανση, τώρα «τρώγονται»! Κι αυτό είναι πλέον ορατό! Η σημερινή επίσκεψη του Μελισσανίδη στην ΚΕΔ και τον Περέιρα κάτι δείχνει. Κάποτε όλα ήταν... μέλι-γάλα και η συμμαχία είχε έναν στόχο. Να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό! Δεν έκαναν τίποτα άλλο.

Τώρα πλέον «σφάζονται» για την... εξυγίανση. Από τη στιγμή που ο Μελισσανίδης, παραμονές τελικού πάει στην ΚΕΔ και συναντά Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ, Φούσεκ, έχει μια... αγωνία για το ματς που έρχεται με τον ΠΑΟΚ. Τόσο αγώνας έγινε για να έρθει η... εξυγίανση, τώρα ακόμα και όσοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εφαρμοστεί στην Ελλάδα, τώρα έχουν το άγχος τους!

Τα ερωτήματα δεν είναι τι είπαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τους αντίστοιχους της ΚΕΔ και τι απαντήσεις πήραν. Είναι άλλα... Θα πάει και ο Σαββίδης στην ΚΕΔ; Κι αν γίνει, θα μαθευτεί; Γιατί είναι δεδομένο ό,τι κάτι... φοβίζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ! Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ήθελαν κάτι άλλο από τον Περέιρα και τους συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης

Η παράδοση στον πρώτο τελικό

Η παράδοση στον πρώτο τελικό

Ο Ολυμπιακός στις δύο φορές που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στους τελικούς με πλεονέκτημα έδρας, πήρε τη νίκη στον εναρκτήριο αγώνα της σειράς.