Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο Σα είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος εδώ»

«Ο Σα είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος εδώ»
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 14:42

Από την Τετάρτη το απόγευμα που ο Ικέρ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση της Πόρτο, έχουν γραφτεί πολλά στον ελληνικό Τύπο. Ο Πέδρο Μαρτίνς, στη σημερινή του συνέντευξη στα κανάλια Novasports, στάθηκε και στο θέμα του συμπατριώτη του γκολκίπερ. Υπογραμμίζοντας πώς μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με ό,τι ίσχυε στην περίπτωσή του.

Σημειώνοντας πώς ο 26χρονος γκολκίπερ είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον Θρύλο. Όπως και ότι έχει σημασία για τον Σα ότι οι «ερυθρόλευκοι» τον βοήθησαν για να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας. Όλα αυτά μετράνε…

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να σχολιάζει: «Απ' ό,τι μαθαίνω από τον Τύπο η περίπτωσή του δεν έχει ξεκαθαρίσει, μπορεί να συνεχίσει να παίζει και δεν μπορούμε να πούμε κάτι οριστικό. Η Πόρτο έχει 2-3 πάρα πολύ ποιοτικούς τερματοφύλακες. Ο Σα είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος εδώ, νιώθει αγαπητός και αποδεκτός».

Ο τεχνικός του Θρύλου συνέχισε, εξηγώντας: «Από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει θέλει να συνεχίσει εδώ. Ο Ολυμπιακός τον βοήθησε να μπει στην Εθνική Πορτογαλίας και όλα αυτά παίζουν ρόλο στην άποψη ενός παίκτη, που είναι πολύ σημαντική σε μία διαπραγμάτευση με την Πόρτο. Έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει εδώ και ώσπου να αλλάξει κάτι δραστικά δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω».

Διαβάστε επίσης