Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπούμερανγκ η... εξυγίανση για τον Γραμμένο! Ποιοι θέλουν να τον παραιτήσουν

Μπούμερανγκ η... εξυγίανση για τον Γραμμένο! Ποιοι θέλουν να τον παραιτήσουν
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 21:19
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πράματα και θάματα γίνονται στο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο, τα οποία είναι σχετικά με την ΕΠΟ και μπορούν να δημιουργήσουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπλοκ του νότου (που οι ίδιοι λένε ότι είναι περισσότεροι) βράζει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, με αφορμή τις αναμενόμενες εξελίξεις, καθώς δεν είναι μυστικό ότι η FIFA και η UEFA ετοιμάζονται να πάρουν σκληρά μέτρα και ουσιαστικά να καταργήσουν την ομοσπονδία, ενισχύοντας την επιτροπεία και καθιστώντας την ΕΠΟ έναν θεσμικό φορέα χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες. Επίσης, ένας ακόμη λόγος είναι ότι η ομοσπονδία είναι απούσα από όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και φαίνεται σαν... ουρά του Βασιλειάδη. Αυτά, τα χρεώνεται ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος.

Παράλληλα κανείς δεν αποκλείει οι φωνές αυτές να πάρουν και επισημότητα. Δηλαδή, να βγουν μπροστά κάποιοι παράγοντες και να ζητήσουν την παραίτηση του Γραμμένου από την προεδρία της ομοσπονδίας. Το ερώτημα είναι αν αυτή η αντιπολιτευτική πολιτική κατά του προέδρου της ΕΠΟ από συγκεκριμένους παράγοντες θα εκδηλωθεί πριν ή μετά τη ΓΣ της ομοσπονδίας που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου.

Ο εσωτερικός πόλεμος στην ΕΠΟ δεν αποτελεί πλέον είδηση. Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι τι συνέπειες θα υπάρξουν. Επίσης, η διαφορά με το παρελθόν είναι ότι ο Γραμμένος δεν είναι πλέον κοινής αποδοχής, άρα τα «πυρά» παίρνουν και τον ίδιο. Σύμφωνα με... εξυγιαντικά ΜΜΕ υπάρχουν παράγοντες που άλλα λένε μπροστά του και άλλα πίσω από την πλάτη του.

Να ληφθεί υπόψη και η εξής παράμετρος: Η διάθεση της σκληρής κόντρας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ φάνηκε και στις εκλογές της Superleague, όπου για την προεδρία κοντραρίστηκαν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Διαβάστε επίσης