Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «συνταγή» είναι για... πέταμα!

Η «συνταγή» είναι για... πέταμα!
Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 - 08:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όσους ξένους και να φέρουν η FIFA με την UEFA δεν πρόκειται να έχουν αποτέλεσμα. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει, αν δεν αλλάξουν τα πρόσωπα τόσο στην ΕΠΟ, όσο και στην ΚΕΔ που ευθύνονται για την κατάντια του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας, αντίστοιχα. Στην Ομοσπονδία εννοούμε τους παράγοντες που απέδειξαν ότι δεν μπορούν να διοικήσουν, καθώς ο Γραμμένος και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ όχι μόνο απουσίαζαν από όλα τα μεγάλα προβλήματα, με τελευταίο παράδειγμα ότι δεν μπορούν να διοργανώσουν ούτε έναν τελικό Κυπέλλου, παράλληλα έμεναν και μένουν... θεατές στις κρατικές παρεμβάσεις του Βασιλειάδη.

Από την πλευρά τους ο Περέιρα και οι λοιποί της ΚΕΔ έμεναν απαθείς στη... βροχή των φάλτσων και όχι μόνο δεν τιμωρούσαν τους διαιτητές αλλά τους έδιναν ασυλία. Η αν τους τιμωρούσαν, μετά έπαιρναν σερί ορισμούς. Πρώτος φταίει ο Περέιρα, όμως και ο Μαρίν, Λίντμπεργκ δεν είναι άμοιροι ευθυνών από τη στιγμή που ανέχονταν την φιλοσοφία 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και 100-0 κατά του Ολυμπιακού.

Πως θα αλλάξει η διαιτησία και το ποδόσφαιρο αν μείνουν οι ίδιοι που αποδεδειγμένα έχουν αποτύχει; Όσοι ξένοι και να έρθουν δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα αν δεν βάλουν στην άκρη το παρασκήνιο, όπου οργιάζουν τα φαντάσματα του παρελθόντος και συγκεκριμένος παράγοντας για λογαριασμό συγκεκριμένης ΠΑΕ. Κι όμως, έγιναν καταγγελίες με ονόματα και δεν κουνήθηκε φύλλο!

Διαβάστε επίσης