Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συντηρούν την περίπτωση Ντιαμέ

Συντηρούν την περίπτωση Ντιαμέ
Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 - 09:37

Το θέμα του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Μοχάμεντ Ντιαμέ συντηρούν στην Αγγλία και την Γαλλία. Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για τον 32χρονο Σενεγαλέζο μέσο της Νιούκαστλ με 10ετία θητεία στην Premier League, όπου έχει φορέσει τις φανέλες των Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ, Χαλ και Νιούκαστλ.

Ο έμπειρος μέσος δεν θα συνεχίζει στις «καρακάξες», καθώς θέλει διετές συμβόλαιο ενώ η αγγλική ομάδα θα κάθονταν στο τραπέζι μαζί του, μόνο εάν δέχονταν να συνεχιστεί η συνεργασία τους για ένα χρόνο.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τόσο στην Αγγλία και στη Γαλλία, μια από τις ομάδες που έχει κάνει κρούση στον Σενεγαλέζο μέσο είναι και ο Ολυμπιακός. Με τους «ερυθρολεύκους» να κοιτάζουν την περίπτωσή του. Στα συγκεκριμένα ρεπορτάζ σημειώνεται ακόμα πώς και η Γουέστ Χαμ τον «παρακολουθεί» και θα του κάνει πρόταση να φορέσει ξανά τη φανέλα της, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον για τον 32χρονο μέσο από μια μεγάλη ομάδα της Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης

Στην Πορτογαλία ο Ποντένσε

Στην Πορτογαλία ο Ποντένσε

Ο 23χρονος εξτρέμ πήρε άδεια να πάει στην πατρίδα του, καθώς δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος λόγω καρτών.