Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η προσφορά του Ολυμπιακού στον Ματιέ...»

«Η προσφορά του Ολυμπιακού στον Ματιέ...»
Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 - 15:22

Μια ακόμα ημέρα που στην Πορτογαλία ασχολούνται με το θέμα του Ζερεμί Ματιέ και τον Ολυμπιακό. Με την πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» να έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ αναφορικά με τον Γάλλο αμυντικό και τους «ερυθρόλευκους».

Στο εν λόγω δημοσίευμα αυτό που επισημαίνεται είναι πώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ενδιαφέρεται αρκετά για τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό της Σπόρτινγκ. Και όχι μόνο αυτό... Είναι «δυνατά» μέσα στη διεκδίκηση της απόκτησης του Ματιέ, έχοντας καλές πιθανότητες.

Με την εφημερίδα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με όσα γνωρίζει η A Bola, η ελληνική ομάδα ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον παίκτη με απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ». Το άρθρο στη συνέχεια εξηγεί πώς ο Γάλλος δεν πρόκειται να πάρει την τελική του απόφαση πριν τις 25 Μαΐου, όταν και τελειώνει η σεζόν για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον τελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου κόντρα στην Πόρτο.

Πάντα, βέβαια, οι Πορτογάλοι επισημαίνουν πώς ο Ματιέ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Σπόρτινγκ. Υπάρχει, δε, ακόμα και το σενάριο να αποχωρήσει ο Ματιέ από την ενεργό δράση και να ξεκινήσει την ενασχόληση με την προπονητική, από τις Ακαδημίες της Σοσό.

Διαβάστε επίσης

Οι απουσίες με την ΑΕΛ

Οι απουσίες με την ΑΕΛ

Οι παίκτες που δεν υπολογίζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος.