Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στο προσκήνιο για Ολυμπιακό ο Εντουάρντο»

«Στο προσκήνιο για Ολυμπιακό ο Εντουάρντο»
Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 - 23:05

Γράψαμε την Παρασκευή (3/5) στο gavros.gr για το φερόμενο «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Εντουάρντο. Με την ιστοσελίδα «One» να κάνει αναφορά για πιθανή μετακίνηση του Βραζιλιάνου χαφ στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω Μέσο παρουσιάζει τον Εντουάρντο σαν πιθανό αντικαταστάτη του Μπίμπαρς Νάτχο, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Θρύλο. Τονίζουν, μάλιστα, πως ο Ισραηλινός μέσος των Πειραιωτών περιμένει… πρόταση.

Πιο αναλυτικά, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι Έλληνες έχουν ήδη αρχίσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Νάτχο, με τον Εντουάρντο να έχει έρθει στο προσκήνιο».

Να σημειωθεί, ότι ο Βραζιλιάνος κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος έχοντας σε 28 ματς δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ με την Μπελενένσες…

Διαβάστε επίσης

Έγινε η... κηδεία της «εξυγίανσης»

Έγινε η... κηδεία της «εξυγίανσης»

Πόσο μεγαλύτερη ξεφτίλα από τη στιγμή που δεν μπορούν να διοργανώσουν ούτε έναν τελικό Κυπέλλου δυο χρόνια μετά τα αίσχη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο;

Αποχαιρετά τη σεζόν με γκολ και θέαμα!

Αποχαιρετά τη σεζόν με γκολ και θέαμα!

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει με νίκη και ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα στην ΑΕΛ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η οποία επιδιώκει να αποτελέσει αφετηρία για κάτι μεγάλο την επόμενη.