Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποχαιρετά τη σεζόν με γκολ και θέαμα!

Αποχαιρετά τη σεζόν με γκολ και θέαμα!
Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 - 22:45

Το τελευταίο του παιχνίδι στη φετινή σεζόν δίνει την Κυριακή (05/05) στις 19:00 κόντρα στην ΑΕΛ ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου να δείξουν ότι έχουν δημιουργήσει σχεδόν από το μηδέν ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Φυσικά, παρά το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο των Πειραιωτών η χρονιά δεν ήταν επιτυχημένη, αφού δεν κατακτήθηκε κάποιος τίτλος. Με τον Ολυμπιακό να είναι συνυφασμένος μόνο με τίτλους και επιτυχίες τα τελευταία πολλά χρόνια. Βέβαια, όλοι γνωρίζουν τους λόγους που συνέβη αυτό, σε μία χρονιά που η… εξυγίανση έδωσε ρεσιτάλ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο των Πρεσπών.

Ωστόσο, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς ότι τη φετινή σεζόν έχουν μπει γερές βάσεις ενόψει της συνέχειας. Με τη δημιουργία μίας πολύ καλής ομάδας, η οποία με λίγες προσθαφαιρέσεις θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη και φυσικά να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή.

Στο ματς με την Λάρισα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει αυτή τη σεζόν με θετικό πρόσημο. Με μία νίκη, με ωραίο ποδόσφαιρο, στέλνοντας και μήνυμα ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Μίας χρονιάς που περιμένουν όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ, καθώς γνωρίζουν ότι η αγαπημένη τους ομάδα θα επιστρέψει στους τίτλους, κάνοντας τους ξανά χαρούμενους.

Γκολ και θέαμα αναμένονται, λοιπόν, από τον Ολυμπιακό στο ματς με την Λάρισα για το καλύτερο δυνατό «αντίο» στη φετινή σεζόν, αλλά και για δυνατό μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης