Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμη πιο κοντά στην... κηδεμονία

Ακόμη πιο κοντά στην... κηδεμονία
Κυριακή, 5 Μαΐου 2019 - 08:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όσο μεγαλώνει η δυσαρέσκεια της FIFA για τη διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ, τόσο θα αυξάνονται οι ξένοι στο Πάρκο Γουδή, όπου βρίσκονται τα γραφεία της! Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον τελικό Κυπέλλου, όπου η ομοσπονδία φάνηκε ανίκανη να τον διοργανώσει με θεατές, επίσης αφήνει τον Βασιλειάδη να παρεμβαίνει ωμά σε αυτό το θέμα, η... κηδεμονία της Ομοσπονδίας θεωρείται μονόδρομος για την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Οι ξένοι παράγοντες βλέπουν ότι για πολλοστή φορά η ΕΠΟ δεν μπορεί να επιβάλει ούτε τα αυτονόητα και θεωρούν δυσφήμιση του ποδοσφαίρου τον τελικό Κυπέλλου (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) χωρίς θεατές! Κοινώς, έχουν χάσει κάθε ιδέα για τον Γραμμένο και τη διοίκησή του.

Οι οριστικές αποφάσεις της FIFA θα παρθούν στο τέλος Μαΐου. Όλα δείχνουν ότι τη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αναλάβει ξένος υπερπρόεδρος, μαζί με δυο ακόμη ξένους συμβούλους και η διοίκηση της ΕΠΟ θα είναι μόνο για τη... λεζάντα. Δεν θα μπορεί να αποφασίσει τίποτα, αν πρώτα δεν ενημερώνει τη FIFA, από την οποία θα λαμβάνει και εντολές για το καλό του ποδοσφαίρου. Αλλωστε, στην ομοσπονδία μόνοι τους τα κάνουν μπάχαλο.

Διαβάστε επίσης

Φινάλε με 10 στα 10

Φινάλε με 10 στα 10

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με δέκα συνεχόμενες νίκες, διευρύνοντας το σερί τους.