Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαιρετική δουλειά από την ομάδα του ιατρικού επιτελείου

Εξαιρετική δουλειά από την ομάδα του ιατρικού επιτελείου
Κυριακή, 5 Μαΐου 2019 - 12:21

Η δουλειά μιας ομάδας δεν φαίνεται μόνο στο προπονητικό κέντρο ή στον αγωνιστικό χώρο. Γίνεται κι έξω από αυτά. Εκεί, ο ρόλος ορισμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Εν προκειμένω αναφερόμαστε στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Φέτος έγινε εξαιρετική δουλειά, είχαν πορεία πρωταθλητισμού στο έργο τους.

Διότι είναι μεγάλη η μείωση του αριθμού των τραυματισμών φέτος -αγγίζει ως και το 40%- συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος, ο έμπειρος φυσικοθεραπευτής Νίκος Λυκουρέσης και οι συνεργάτες τους, μαζί με τους γυμναστές αποκατάστασης επιτέλεσαν και επιτελούν καθημερινή πολύ σπουδαία έργο. Όχι μόνο στο κομμάτι της αντιμετώπισης των τραυματισμών, αλλά εξίσου και σε αυτό της πρόληψης.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής και μοναδικός απόντας για τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Λάρισα, λόγω τραυματισμού, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που υποβλήθηκε σε επέμβαση αναθεώρησης προσθίου χιαστού συνδέσμου του αριστερού γόνατος.

Το ιατρικό επιτελείο και όλοι οι συνεργάτες του έκαναν άριστη δουλειά. Αποτέλεσμα. Τοροσίδης, Μπουχαλάκης και Κούτρης που αντιμετώπισαν προβλήματα με τραυματισμούς, τα ξεπέρασαν, αποθεραπεύτηκαν πλήρως και είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ετοιμοπόλεμοι για να βοηθήσουν την ομάδα στο ματς με την ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης

Τα βλέμματα στην Κωνσταντινούπολη

Τα βλέμματα στην Κωνσταντινούπολη

Το αποψινό (5/5, 19:00) ντέρμπι της Γαλατασαράι με την Μπεσίκτας θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά τα γκρουπ δυναμικότητας στο δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.