Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε την ποιότητα της ομάδας μας»

«Δείξαμε την ποιότητα της ομάδας μας»
Κυριακή, 5 Μαΐου 2019 - 21:21

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΛ έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης και της νίκης του Θρύλου τόνισε ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του δυσκολεύτηκε αλλά στο δεύτερο έδειξε την ποιότητά της, ενώ έκανε αναφορά και στο καινούργιο σύστημα με το οποίο αγωνίστηκε.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες αγαπάνε αυτό που κάνουνε. Είμαστε μια ομάδα γεμάτη με ενθουσιασμό. Σήμερα δοκιμάσαμε ένα καινούργιο σύστημα. Στο πρώτο δυσκολευτήκαμε, αλλά στο δεύτερο δείξαμε την ποιότητα της ομάδας μας και προσφέραμε και θέαμα. Αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς στην προπόνηση και εξυπνάδας στην τακτική.

Θα μπορούσε να είναι πιθανό, γιατί ήδη είμαστε πάρα πολύ καλά. Μας ταιριάζει το σύστημα που παίζουμε μέχρι τώρα. Σήμερα κάναμε ένα τεστ γιατί θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι η ομάδα στο να αλλάζει σύστημα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση σήμερα».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέχεια ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς με την ΑΕΛ:

«Σε γενικές γραμμές τα πρώτα 20 λεπτά ήταν δύσκολα για εμάς. Προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε ένα καινούργιο σύστημα για να εκτιμήσουμε μερικές περιπτώσεις για το μέλλον. Στα πρώτα 20 λεπτά αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, όμως στη συνέχεια η ομάδα σταθεροποιήθηκε, ήταν πολύ σημαντικό να σκοράρουμε σε εκείνο το λεπτό, και μετά το πρώτο γκολ βελτιώθηκε η κατάσταση και στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι αποτέλεσμα πάρα πολύ καλής δουλειάς, ποιότητας των παικτών, εξυπνάδας όσον αφορά την τακτική μας και την ικανότητά μας να αλλάζουμε συστήματα και γενικότερα πάρα πολύ δυνατού χαρακτήρα από την πλευρά των παικτών και της ομάδας μας».

Για το κίνητρο των δύο ομάδων στο ματς:

«Είναι προφανές πως και για τις δύο ομάδες το πρωτάθλημα στην ουσία είχε τελειώσει πριν από αυτό το παιχνίδι, όμως για τη δική μας ομάδα ποτέ δεν λείπει το κίνητρο. Πραγματικά δείξαμε πως είχαμε τη διάθεση να τρέξουμε και να παίξουμε το παιχνίδι όπως κάθε άλλο. Επίσης ο κόσμος ήρθε να δει αυτό το παιχνίδι γιατί για τελευταία αγωνιστική, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο. Πραγματικά έχουμε δείξει σήμερα πως αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και δεν επέτρεπε υψηλής ποιότητας απόδοση από καμία από τις δύο ομάδες, δεν υπήρξε έλλειψη κινήτρου από τη δική μας πλευρά».

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε με ασίστ ο Τοροσίδης

Επέστρεψε με ασίστ ο Τοροσίδης

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ΑΕΛ, σημειώνοντας μάλιστα και ασίστ στο τελικό 3-0 του Θρύλου από τον Καμαρά.