Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί τη νέα σεζόν, πάμε Ολυμπιακέ!» (pic)

«Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί τη νέα σεζόν, πάμε Ολυμπιακέ!» (pic)
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 08:59

Το δικό του μήνυμα μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έστειλε ο Γιασίν Μεριά.

Ο Τυνήσιος αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε μία ανάρτηση μετά το τέλος της φετινής σεζόν, τονίζοντας ότι υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατέκτησαν κάποιον τίτλο.

Ωστόσο, επισήμανε ότι όλοι είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν πιο δυνατοί για να πετύχουν όλους τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το τελευταίο παιχνίδι. 3 πόντοι. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε έναν τίτλο αυτή τη σεζόν, αλλά τη νέα σεζόν θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις! Πάμε Ολυμπιακέ!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The last match Hamdoulah 3pts????⚪️???? disappointed for not winning a title this season, but Inshallah next season we will come harder to meet the challenges! Pame Olympiacos ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yassine Meriah (@ymeriah) στις

Διαβάστε επίσης

Ο Ανδρούτσος κέρδισε το... στοίχημα

Ο Ανδρούτσος κέρδισε το... στοίχημα

Ο νεαρός έμεινε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, ο Πορτογάλος τεχνικός του έδωσε ευκαιρίες και ο νεαρός τα πήγε πολύ καλά, σε όποια θέση κι αν αγωνίστηκε.

Το «χρυσό» 12άρι του Ομάρ!

Το «χρυσό» 12άρι του Ομάρ!

Ο δεξιός μπακ του Θρύλου έκανε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, σημειώνοντας 5 γκολ και δίνοντας -παράλληλα- 7 ασίστ.

«Χαρούμενος για τα όσα έζησα στον Ολυμπιακό» (pic)

«Χαρούμενος για τα όσα έζησα στον Ολυμπιακό» (pic)

Ο Γκιλιέρμε Τόρες έκανε έναν μίνι απολογισμό της πρώτη του σεζόν στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος για τα όσα έζησε στον Θρύλο, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο.