Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ανδρούτσος κέρδισε το... στοίχημα

Ο Ανδρούτσος κέρδισε το... στοίχημα
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 09:17
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η περίπτωση του Θανάση Ανδρούτσου ήταν ένα... στοίχημα για τον Πέδρο Μαρτίνς. Το κέρδισε... Τι εννοούμε; Τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε μια... ανάσα από τον Πανιώνιο, αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές. Και τελικά έμεινε στο Ρέντη. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον αξιοποιεί στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο νεαρός αγωνίστηκε αρκετές φορές, είτε ως κεντρικό χαφ όπως έγινε χθες στη Λάρισα, είτε ως δεξί μπακ σε ορισμένα ματς λόγω συνθηκών. Το θέμα είναι πώς και στις δύο θέσεις έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Έδειξε πώς είναι ένα παιδί με πληθωρικότητα, διότι είναι πολυθεσίτης και πάντα προσπαθεί να προσφέρει στην ομάδα.

Στην αναμέτρηση της 30ής αγωνιστικής ήταν από τους κορυφαίους των «ερυθρολεύκων», στη νίκη 3-0 στην έδρα της ΑΕΛ. Αποδεικνύοντας πώς στον άξονα μπορεί να προσφέρει παραπάνω πράγματα. Είναι δεδομένο πώς ο νεαρός έδειξε πώς μπορεί να είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Όχι για να συμπληρώνει ως μονάδα το ρόστερ, αλλά για να κάνει τη δουλειά του όταν αγωνίζεται.

Αυτοί οι παίκτες είναι ιδανικοί για έναν προπονητή. Ικανοί να αγωνιστούν σε περισσότερες από μια θέσεις. Ειδικά για τον Πέδρο Μαρτίνς και γενικότερα για τους Πορτογάλους τεχνικούς.

Διαβάστε επίσης

Το «χρυσό» 12άρι του Ομάρ!

Το «χρυσό» 12άρι του Ομάρ!

Ο δεξιός μπακ του Θρύλου έκανε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, σημειώνοντας 5 γκολ και δίνοντας -παράλληλα- 7 ασίστ.

«Χαρούμενος για τα όσα έζησα στον Ολυμπιακό» (pic)

«Χαρούμενος για τα όσα έζησα στον Ολυμπιακό» (pic)

Ο Γκιλιέρμε Τόρες έκανε έναν μίνι απολογισμό της πρώτη του σεζόν στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος για τα όσα έζησε στον Θρύλο, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο.