Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγινε κουβέντα για τον Σα

Έγινε κουβέντα για τον Σα
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 10:11

Το θέμα του Ζοζέ Σα έχει μπει στην τελική... ευθεία. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως είναι γνωστό, θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία με τον Πορτογάλο γκολκίπερ. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συνάντηση που έγινε το Σάββατο, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ανάμεσα στους ανθρώπους του Θρύλου και συνεργάτη του Ζόρζε Μέντες στην Αθήνα.

Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» υπάρχει αισιοδοξία πώς το θέμα θα τελειώσει άμεσα, με θετικό τρόπο. Με στόχο να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και να «πέσουν» οι υπογραφές μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών. Με τον Ολυμπιακό, εν συνεχεία, να ενημερώνει την Πόρτο αναφορικά με την καταβολή των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, της ρήτρας του 26χρονου γκολκίπερ.

Στη συζήτηση έγινε κουβέντα και για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Να τελειώσει το θέμα και να παραμείνει και τυπικά ο βραχύσωμος Πορτογάλος εξτρέμ στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Ο Αβραάμ μπορεί να βοηθήσει

Ο Αβραάμ μπορεί να βοηθήσει

Ο 34χρονος Παπαδόπουλος έδειξε πώς έχει δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό και φάνηκε στο ματς που ήταν βασικός, ξανά, με τον Ολυμπιακό.

Το «χρυσό» 12άρι του Ομάρ!

Το «χρυσό» 12άρι του Ομάρ!

Ο δεξιός μπακ του Θρύλου έκανε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, σημειώνοντας 5 γκολ και δίνοντας -παράλληλα- 7 ασίστ.