Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το έργο της... εξυγίανσης! Τελικός χωρίς κόσμο και επίσημα

Το έργο της... εξυγίανσης! Τελικός χωρίς κόσμο και επίσημα
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 11:39

Η αποτυχία όλων στο μεγαλείο της. Πάνω από όλα της... εξυγίανσης! Οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου της 11ης Μαΐου χωρίς κόσμο.

Με τη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του υπουργείου να αναφέρει: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, κατόπιν σχετικής εισήγησης της ΔΕΑΒ αλλά και μετά από διαβούλευση με την ΕΛ.ΑΣ. την ΕΠΟ και τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, οδηγήθηκε στην απόφαση να μην εκδοθούν εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου ποδοσφαίρου που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ».

Πιο ανίκανοι δεν θα μπορούσαν να είναι τους! Μα πάνω από όλα η... εξυγίανση! Μετά τα επεισόδια και τα μαχαιρώματα στο Βόλο, πριν από δύο χρόνια, μετά τα όσα έγιναν πέρσι, φέτος τελικός χωρίς κόσμο. Η... πρόοδος στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν σταματά. Κάθε χρόνο και χειρότερα.

Με μια ομοσπονδία που δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Άβουλη, συμφωνεί με όλα όσα λέει η κυβέρνηση. Καμία αντίδραση... Και την ώρα που η επιτροπή παρακολούθησης έχει στείλει μήνυμα να γίνει ο τελικός με κόσμος, ο Γραμμένος και οι συνεργάτες του σιωπούν και συμφωνούν! Και ακόμα δεν έχουν παραιτηθεί όλοι αυτοί!

Το συμπέρασμα είναι ένα. Όλα στο βωμό της... εξυγίανσης.

Διαβάστε επίσης

Ο Αβραάμ μπορεί να βοηθήσει

Ο Αβραάμ μπορεί να βοηθήσει

Ο 34χρονος Παπαδόπουλος έδειξε πώς έχει δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό και φάνηκε στο ματς που ήταν βασικός, ξανά, με τον Ολυμπιακό.