Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρέπει να φύγουν όλοι, όχι μόνο ένας

Πρέπει να φύγουν όλοι, όχι μόνο ένας
Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 - 08:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σενάριο ότι ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίκτορ Μέλο Περέιρα θα αποτελέσει παρελθόν από τη φουκαριάρα ελληνική διαιτησία κυκλοφορεί έντονα στη διαιτητική πιάτσα, όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο ούτε μέσω διαρροής. Μάλιστα, όπως λέγεται, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Πορτογάλος να φύγει με ...τρόπο, δηλαδή να δεχθεί πρόταση να ...σώσει τη διαιτησία σε άλλη χώρα, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βρει συμβόλαιο ύψους 22.000 ευρώ το μήνα, με πληρωμένη διαμονή, διατροφή και εισιτήρια για την πατρίδα του. Στο κάτω κάτω αν πιστεύουν ότι ο Περέιρα είναι καλός ας τον αφήσουν... ελεύθερο να δούμε πρώτον αν θα βρεθεί ομοσπονδία να τον πάρει και δεύτερον αν θα βρει τα χρήματα που παίρνει για να κάνει... εξυγίανση!

Όμως, γιατί να φύγει μόνο ο Περέιρα; Οι άλλοι δεν έχουν ευθύνη για την απίστευτη κατρακύλα της διαιτησίας; Γιατί να μείνουν οι Μαρίν, Λίντμπεργκ, Τριτσώνης, Καλύβας που ανέχονταν τον Πορτογάλο να οδηγεί την ελληνική διαιτησία όλο και χαμηλότερα και παράλληλα οι Έλληνες διαιτητές να απαξιώνονται όλο και περισσότερο; Τα λάθη τον διαιτητών διαδέχονταν τον ένα το άλλο, μάλιστα όσοι τα έκαναν είχαν και ασυλία, όμως κανείς δεν σταμάτησε αυτά τα «φαινόμενα».

Άλλωστε, ως συνεργάτες του τους κατονόμαζε ο Περέιρα, είτε γραπτώς, είτε προφορικώς. Άρα και να μείνουν, λέγεται ότι θα τον διαδεχθεί ο Μαρίν, τα ίδια και χειρότερα θα γίνονται. Πιο χαμηλά δεν γίνεται να φτάσει η ελληνική διαιτησία, άρα είναι αδιανόητο να συνεχίσουν οι παράγοντες που «υπέγραψαν» την πλήρη απαξίωσή της.

Ως γνωστόν την σεζόν που ολοκληρώνεται η διαιτησία αλλοίωσε τη βαθμολογία όχι μόνο στην κορυφή, την αλλοίωσε και στην ουρά! Οσο για το Κύπελλο; Το ζευγάρι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ βγήκε μετά από διαιτητικά... εκτρώματα.

Διαβάστε επίσης

Με στόχο το νέο ρεκόρ

Με στόχο το νέο ρεκόρ

Ξεκινά την Τρίτη 7/5 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θέλουν και οι δύο

Θέλουν και οι δύο

Αισιοδοξία υπάρχει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την παραμονή των Ζοσέ Σα και Ντάνιελ Ποντένσε.