Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Πορτογαλία ο Σα…

Στην Πορτογαλία ο Σα…
Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 - 17:15
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ήδη ο Ζοσέ Σα. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, πριν λίγες ημέρες είχε στείλει το αυτοκίνητό του στο εξωτερικό. Κάποιοι βιάστηκαν να θεωρήσουν ότι κάτι πήγε… στραβά, αλλά αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται. Παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, όταν ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος να στέλνουν το αυτοκίνητο μαζί με αντικείμενά τους, αντί να… κουβαλάνε πολλές βαλίτσες στις πτήσεις τους.

Από εκεί και πέρα, ο Ζοσέ Σα, θα ξεκουραστεί μαζί με την οικογένειά του, ενώ άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις.

Υπήρξε μια έντονη φημολογία ότι το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα βρέθηκε άνθρωπος του γραφείου του Μέντες, του ατζέντη του Σα (και όχι μόνο). Ωστόσο, προς τα έξω δεν έχει βγει το παραμικρό. Ίσως να έχει να κάνει και με τον τρόπο που θέλει να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός άλλες περιπτώσεις που εκκρεμούν.

Αισιοδοξία υπάρχει, πως θα πάνε όλα καλά. Ο Μαρτίνς εννοείται πως έχει εισηγηθεί την παραμονή του Σα και πιστεύει πως και του χρόνου θα τον έχει κάτω από την εστία του.

Περιμένοντας τις επίσημες εξελίξεις λοιπόν, με τον Σα ωστόσο να έχει κερδίσει με την εικόνα του πολλούς!

Διαβάστε επίσης

«Οι καλύτεροι του κόσμου» (pic)

«Οι καλύτεροι του κόσμου» (pic)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έσπευσαν από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας να κλείσουν θέση στο Ναό και να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Και όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν έτσι θα αρχίσουν...

Και όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν έτσι θα αρχίσουν...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει από την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ότι θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, ώστε να την οδηγήσει ξανά εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους!