Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν έτσι θα αρχίσουν...

Και όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν έτσι θα αρχίσουν...
Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 - 19:12

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης (07/05) τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019-2020.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδειξαν από την πρώτη κιόλας ημέρα την «τρέλα» τους για την αγαπημένη τους ομάδα, με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας να είναι πάρα πολύ καλή, με αρκετούς φίλους του Θρύλου να κλείνουν τη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε τη διάθεση και την πίστη του για την ομάδα της νέας σεζόν, την οποία είναι αποφασισμένος να βοηθήσει και εκείνος με όλες του τις δυνάμεις στο να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Το πανό που είχε αναρτηθεί από την Θύρα 7 πριν από μερικές ημέρες στο Ναό «Και όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν έτσι θα αρχίσουν» όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο το πιστεύουν και είναι αποφασισμένοι ο καθένας από τη δική του πλευρά να κάνει ό,τι μπορεί ώστε ο Θρύλος να επιστρέψει στους τίτλους.

Διαβάστε επίσης

«Οι καλύτεροι του κόσμου» (pic)

«Οι καλύτεροι του κόσμου» (pic)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έσπευσαν από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας να κλείσουν θέση στο Ναό και να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.