Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» των ΓΑΥΡΩΝ για τα εισιτήρια διαρκείας!

«Τρέλα» των ΓΑΥΡΩΝ για τα εισιτήρια διαρκείας!
Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 - 19:52

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρισκόταν, βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται για πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έστειλαν ηχηρό μήνυμα στήριξης στον Θρύλο και για την επόμενη χρονιά, με 500 φίλους της ομάδας να ανανεώνουν το εισιτήριο διαρκείας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην πρώτη μόλις ημέρα διάθεσής τους.

Όπως γίνεται αντιληπτό από όλους οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έδειξαν με το… καλημέρα την τεράστια «δίψα» τους ενόψει της νέας σεζόν, με τη συνέχεια να αναμένεται ακόμη πιο εντυπωσιακή, με ακόμη περισσότερους ΓΑΥΡΟΥΣ να κλείνουν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» και για τη νέα σεζόν.

Ο κόσμος του Θρύλου θα αποτελέσει και τη νέα χρονιά την ασπίδα και τη δύναμη της ομάδας, κάτι το οποίο φάνηκε από την πρώτη ημέρα κιόλας διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Διαβάστε επίσης

Και όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν έτσι θα αρχίσουν...

Και όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν έτσι θα αρχίσουν...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει από την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ότι θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, ώστε να την οδηγήσει ξανά εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους!

«Οι καλύτεροι του κόσμου» (pic)

«Οι καλύτεροι του κόσμου» (pic)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έσπευσαν από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας να κλείσουν θέση στο Ναό και να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.