Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κοντονής, συγγνώμη ο Βασιλειάδης ξεπέρασε τον εαυτό του!

Ο Κοντονής, συγγνώμη ο Βασιλειάδης ξεπέρασε τον εαυτό του!
Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 - 21:07
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Γιατί να μη θέλει η... εξυγίανση τελικό χωρίς θεατές αφού θα υπάρχει το ...VAR! Κάπως έτσι δικαιολογεί ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης την απόφασή του να μην εκδοθούν εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο. Συνεπώς, τι Κοντονής, τι Βασιλειάδης, άρα η... εξυγίανση έπιασε πάτο!

Πριν τρία χρόνια ο προκάτοχός του έκανε το ίδιο με τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ για να... φτιάξει το ποδόσφαιρο. Χθες, ο Βασιλειάδης εκτέθηκε στη FIFA που ήθελε τελικό με φιλάθλους, ενώ με την απόφασή του να κλείσει τις πόρτες έβγαλε στη... σέντρα την ανίκανη ΕΠΟ.

Ας μην ξεχνιόμαστε, η διοίκηση Γραμμένου διοργάνωσε τον περσινό τελικό που τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης, ο Βασιλειάδης ήταν υφυπουργός πριν από δυο χρόνια που η «εξυγίανση» ρεζιλεύτηκε με τα απίστευτα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατά τα άλλα στην ανακοίνωσή του ο Βασιλειάδης δεν αποφεύγει το «χοντρό δούλεμα», καθώς αρχικά αναφέρει ότι «σε αντίθεση με τις προσπάθειες κάποιων υποβάθμισης του ποδοσφαίρου, τα τελευταία χρόνια γίνεται μεθοδική και συστηματική προσπάθεια αναβάθμισης του με μια σειρά από παρεμβάσεις». Συνεχίζει το δούλεμα με το ότι «στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η έναρξη εφαρμογής του VAR η οποία θα χρησιμοποιηθεί στον τελικό Κυπέλλου και από τη νέα σεζόν εισάγεται στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς και η αναδιάρθρωση που αποφασίστηκε»!

Κατά τα άλλα επικαλείται λόγους «δημόσιας τάξης και ασφάλειας»! Ενώ ο Βασιλειάδης έκλεισε τις θύρες μετά από εισήγηση της ΔΕΑΒ, δηλαδή χωρίς εισήγηση της αστυνομίας στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Αρχές, γίνεται λόγος για προγραμματισμό και νέων σκηνικών έντασης τόσο από σκληροπυρηνικούς οπαδούς των δύο φιναλίστ, όσο και από πυρήνες οπαδών τρίτων ομάδων»!

Διαβάστε επίσης

Πώς να μην ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!

Πώς να μην ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!

Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν έβαλε γερές βάσεις ενόψει της συνέχειας και έδωσε πολλούς λόγους στους φιλάθλους του να «διψούν» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι το οποίο φάνηκε και από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.