Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα σημεία «κλειδιά» για Βαλμπουενά

Τα σημεία «κλειδιά» για Βαλμπουενά
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 09:07

Μια περίπτωση που είναι στο... κάδρο του Ολυμπιακού είναι του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Φενέρμπαχτσε απασχολεί τους ανθρώπους του Θρύλου. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πώς ο 34χρονος έμεινε οριστικά ελεύθερος, καθώς η τουρκική ομάδα έχει την οψιόν της αγοράς του. Κι αυτό διότι η διοίκηση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης είχε αποφασίσει να μην προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Ναι μεν έχουν κάνει την προσφορά τους στον Βαλμπουενά, αλλά οι προτάσεις δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές από την πλευρά του παίκτη. Την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πώς υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους τόσο στην Αραβία όσο και στην Κίνα, με τον Γάλλο να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» να έχει προσεγγίσει την πλευρά του Ματιέ Βαλμπουενά, να έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της προς τον Γάλλο μεσοεπιθετικό. Ένα από τα σημεία «κλειδιά» σε αυτή την υπόθεση είναι η παρουσία των Καρεμπέ και Μοντέστο, αλλά και η φιλική σχέση που έχουν με τον Ζοζέ Ανιγκό. Διότι ήταν εκείνος που πήρε τον 34χρονο στο παρελθόν στην Μαρσέιγ και ο Βαλμπουενά τον συμβουλεύεται σε θέματα καριέρας.

Διαβάστε επίσης

«Λιοντάρια!» (pic)

«Λιοντάρια!» (pic)

Το ποστάρισμα των «ερυθρολεύκων» με την ευχή για μια καλή ημέρα...

Όταν ο Μόουρα «υποκλίθηκε» στον λαό του Θρύλου! (vid)

Όταν ο Μόουρα «υποκλίθηκε» στον λαό του Θρύλου! (vid)

Ο Βραζιλιάνος μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης-πρόκρισης της Τότεναμ επί του Άγιαξ στον τελικό του Champions League έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έχει αποθεώσει και εκείνος τον κόσμο του Ολυμπιακού.