Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η υποστήριξη σας ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους μας» (pic)

«Η υποστήριξη σας ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους μας» (pic)
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 12:15

Μια σεζόν που είχε μια γλυκόπικρη... γεύση. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου, αλλά έπαιξε ωραία μπάλα. Έπαιξε το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο οπαδός του Θρύλου. Η ομάδα έκλεισε τη σεζόν με θετικό πρόσημο, με δέκα σερί νίκες και τον κόσμο να κάνει τη διαφορά.

Μια ακόμα χρονιά που οι «ερυθρόλευκοι» έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια. Κι αυτό ήταν μια μεγάλη επιβράβευση για την ομάδα του Πειραιά και την μπάλα που έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Σε αυτό στάθηκε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που έδωσε και το σύνθημα για την επόμενη σεζόν.

Ο διεθνής μέσος, με μήνυμά του στα social media, μνημόνευσε την στήριξη των «ερυθρόλευκων» οπαδών. Με το ποστάρισμά του να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δουλέψαμε και προσπαθήσαμε για το καλύτερο σε κάθε αγώνα . Στο γήπεδο ζήσαμε την ικανοποίηση του κόσμου μας από αυτό που έβλεπε και η υποστήριξη σας ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους μας. Ευχαριστούμε γι' αυτήν, μας δίνει δύναμη να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι, ακόμη πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά!»

Διαβάστε επίσης

«Κλείσε θέση στο Ναό» (pic)

«Κλείσε θέση στο Ναό» (pic)

Συνεχίζονται καθημερινά οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας των «ερυθρολεύκων» για τη σεζόν 2019/20.

Ανοικτά «μέτωπα»

Ανοικτά «μέτωπα»

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους Νάτχο και Βούκοβιτς για το μέλλον.

«Λιοντάρια!» (pic)

«Λιοντάρια!» (pic)

Το ποστάρισμα των «ερυθρολεύκων» με την ευχή για μια καλή ημέρα...