Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα μπορούσα να είχα βγει MVP»

«Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα μπορούσα να είχα βγει MVP»
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 20:31

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποίησε τη φετινή χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης. Ο αρχηγός του Θρύλου είχε διψήφιο αριθμό τερμάτων στο πρωτάθλημα (12), ενώ έδωσε και εννέα τελικές πάσες.

Για αυτό το λόγο αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος μετά από την ψηφοφορία των προπονητών της Super League.

Ο «Φόρτου» μίλησε για αυτό το γεγονός στην κάμερα της «Nova» και τόνισε:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που με ψήφισαν. Από ‘κει και πέρα να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να είχα βγει MVP του πρωταθλήματος. Έπαιξε ρόλο και το ποδόσφαιρο που παίξαμε σαν ομάδα. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό μέτρησε πολύ».

Για το γεγονός ότι αν είναι σύμπτωση ότι αναδείχθηκε MVP και πάλι με Πορτογάλο προπονητή όπως είχε γίνει και με τη χρονιά του Μάρκο Σίλβα σχολίασε:

«Πιστεύω πως έχω αλλάξει πάρα πολλά μέσα στο παιχνίδι μου. Πλέον είμαι πιο ώριμος. Έχω καταλάβει τι θέλει η ομάδα από εμένα. Ο προπονητής μού δίνει την ελευθερία των κινήσεων. Αυτό μου βγαίνει μετά μέσα στο γήπεδο».

Τέλος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάποιον τίτλο:

«Σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε, τόσο οι αντίπαλοι προπονητές, όσο και οι ποδοσφαιριστές, έλεγαν πως ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Φέτος κτίστηκε κάτι πάρα πολύ καλό. Πιστεύω πως και με τη μπάλα που παίξαμε, αλλά και τον καταπληκτικό δεύτερο γύρο, αξίζαμε κάτι παραπάνω. Δεν ήρθε. Κοιτάμε το μέλλον, το οποίο πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερο».

Διαβάστε επίσης