ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Έκανε την υπέρβαση στην Ευρώπη και τώρα βλέπει τον ΠΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Κλειδώνουν» τα φιλικά της προετοιμασίας

«Κλειδώνουν» τα φιλικά της προετοιμασίας
Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 - 16:20

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, για την επόμενη σεζόν. Στις 10 Ιουνίου οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν ξανά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, για να πιάσουν δουλειά για την αγωνιστική περίοδο 2019/20. Αυτό το διάστημα ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός αφού κάνει το πρώτο στάδιο στο Ρέντη, από τις 10 ως τις 23 Ιουνίου, θα μεταβεί στην Πολωνία. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι», στο δεύτερο και βασικό στάδιο, θα δώσουν τέσσερα φιλικά. Τα δύο στα περίχωρα του Γκντάνσκ, στο Γκνιεβίνο, και άλλα δύο στη Βαρσοβία πριν αναχωρήσουν για την Ελβετία. Πλέον, οι συζητήσεις αφορούν το πρόγραμμα επί ελβετικού εδάφους όπου θα δοθούν άλλα δύο φιλικά στο διάστημα 6-11 Ιουλίου.

Με αυτό τον τρόπο, δηλαδή με τα έξι φιλικά εκτός Ελλάδας, η ομάδα του Ολυμπιακού θα ολοκληρώσει την προετοιμασία εκτός συνόρων καθώς στο πλάνο είναι ένα ακόμα φιλικό.

Στις 16 Ιουλίου, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Νότιγχαμ Φόρεστ. Μία εβδομάδα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League (23 ή 24 Ιουλίου).

Διαβάστε επίσης