Ντουντούκα
Καλωσήρθατε αδέρφια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αηδία: Επεισόδια και ξύλο στο ΟΑΚΑ...

Αηδία: Επεισόδια και ξύλο στο ΟΑΚΑ...
Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 - 21:17

Δεν γίνονται αυτά που συμβαίνουν σε έναν ακόμη τελικό ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σκηνές απείρου... κάλους με μάχες σώμα με σώμα και ξύλο στα επίσημα του ΟΑΚΑ ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τις αστυνομικές δυνάμεις...

Σε έναν τελικό δυσφήμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με την… εξυγίανση να εκτίθεται για μία ακόμη φορά, αποδεικνύοντας ότι είναι ανίκανη να διοργανώσει έναν τελικό με πολύ λίγους φιλάθλους, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια. 1.000 οπαδοί βρίσκονται στο γήπεδο και μάλιστα με διαπιστεύσεις σε ένα γήπεδο 69.000 θέσεων.

Ωστόσο, οι αρμόδιοι έβαλαν τους οπαδούς των δύο ομάδων δίπλα-δίπλα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν και στον φετινό τελικό επεισόδια με εικόνες βίας που ντροπιάζουν τη χώρα μας.

Στην αρχή, υπήρξαν οι επιθέσεις στα δημοσιογραφικά και οι βρισιές και οι φτυσιές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ότι υπάρχει κίνδυνος εκκένωσης του… άδειου ΟΑΚΑ αν δεν μετακινούνταν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Ωστόσο, οι «ομορφιές» συνεχίστηκαν με τους οπαδούς να παίζουν ξύλο με τις αστυνομικές δυνάμεις, με τις εικόνες πραγματικά να σοκάρουν για μία ακόμη φορά.

Πραγματικά, αηδία...

Διαβάστε επίσης