Ντουντούκα
Ευχαριστούμε, πελάτες...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η... εξυγίανση πάντα διοργανώνει «αξέχαστους» τελικούς

Η... εξυγίανση πάντα διοργανώνει «αξέχαστους» τελικούς
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 13:20

Ακόμα να δώσει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση συγχαρητήρια στην ΕΠΟ για τον φετινό τελικό; Μάλλον έχει να ασχοληθεί με τις περιοδείες ανά την Ελλάδα. Ίσως και γι’ αυτό να μην έστειλε χθες βράδυ συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Βασικά δεν ήταν δε και κοτζάμ πρωτάθλημα που είχε δουλειά όλο το χρόνο. Ήταν και η ρημάδα η... εξυγίανση βλέπετε και δεν μπορούσε να πράξει ανάλογα.

Αλλά στο θέμα των συγχαρητηρίων σε Βασιλειάδη και ΕΠΟ έχει αργήσει. Ο Βασιλειάδης αποφάσισε να γίνει ο τελικός μόνο με λίγες προσκλήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Και με την αναλογία αστυνομικών-προσκλήσεων στο ΟΑΚΑ να είναι 3 προς 1! Κι όμως έπεσε ξύλο, κι όμως υπήρξε προειδοποίηση για εκκένωση σε τελικό που δεν είχε καλά-καλά 1.000 προσκλήσεις συνολικά.

Δεύτερος τελικός από το 2016 χωρίς κόσμο, αλλά κάθε χρόνο οι άνθρωποι και η... εξυγίανση πετυχαίνουν στο έργο τους. Τη μια χρονιά είχαμε τα αίσχη του Βόλου. Την επόμενη έγιναν τόσα πολλά στην Αθήνα που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Και φέτος φτάσαμε στο σημείο να πλακωθούν οι... προσκλήσεις και να υπάρξει σενάριο για εκκένωση του σταδίου!

Όσον αφορά στην ΕΠΟ του Γραμμένου, δεν υπάρχουν λόγια. Σίγουρα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας θα πρέπει να νιώθει χαρούμενος. Όλα πήγαν μια χαρά και η ομάδα που συμπαθεί, ο ΠΑΟΚ, πήρε κι αυτό τον τίτλο, ενώ εκείνος έκανε και την απονομή. Ο «δικός μας» Γραμμένος όπως τον είχε αποκαλέσει ο Ιβάν Σαββίδης!

Οι άνθρωποι έγραψαν ιστορία! Διοργανώνουν τα τελευταία χρόνια «αξέχαστους» τελικούς. Μόνο που κανείς δεν τους θυμάται για το ποδόσφαιρο που έχει παιχθεί ή για ό,τι έχει γίνει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι που χαρακτηρίζει την... εξυγίανση!

Διαβάστε επίσης