Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... παζλ της νέας σεζόν για την άμυνα

Το... παζλ της νέας σεζόν για την άμυνα
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 14:51
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι από τις 10 Ιουνίου στο Ρέντη, στις 23-24 Ιουλίου θα δώσουν το πρώτο επίσημο ματς για τη νέα σεζόν. Στις αρχές Ιουνίου είναι τα ματς για τα προκριματικά του EURO 2020, από τα μέσα του μήνα ως το αντίστοιχο σημείο του Ιουλίου το Κόπα Άφρικα. Με τον Θρύλο να κάνει προετοιμασία χωρίς ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα πλάνα του, τους Παπ Αμπού Σισέ και Γιασίν Μεριά που θα αγωνίζονται στα γήπεδα της Αιγύπτου με την Σενεγάλη και την Τυνησία, αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση στόπερ. Κι αυτό έχει «κλειδώσει» με τους ανθρώπους του Θρύλου να «τρέχουν» ήδη το θέμα και να είναι σε ανοικτή... γραμμή με υποψήφιους στόχους. Δύο ομάδα που έχουν ακουστεί πολύ τα τελευταία 24ωρα είναι του Ματιέ και του Σκρτελ. Αλλά δεν αποκλείεται να είναι και άλλοι στην... ατζέντα των «ερυθρολεύκων». Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με στόχο να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Αλλά δεν αποκλείεται να μην αποκτήσει μόνο έναν στόπερ ο Θρύλος. Ίσως τελικά γίνει κίνηση και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό. Ο Βούκοβιτς φαίνεται πώς δεν είναι στο πλάνο, ενώ ο Μιράντα θα επιστρέψει στην Αγγλία και την Γουλβς. Με τις δύο απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα, ίσως τελικά γίνει κίνηση για έναν ακόμα. Γιατί υπάρχει και δεδομένα που μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Πόσω δε μάλλον εάν φτάσει μια πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού για κάποιον από τους αμυντικούς που είναι στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος στους ισχυρούς

Ο Θρύλος στους ισχυρούς

Ο Άγιαξ πήρε το πρωτάθλημα στην Ολλανδία, η Αϊντχόφεν τερμάτισε δεύτερη και ο Ολυμπιακός θα είναι στο γκρουπ των «δυνατών» στην κλήρωση της 18ης Ιουνίου.