Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολυθεσίτης ο Μπα...

Πολυθεσίτης ο Μπα...
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 00:39

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν το προσεχές καλοκαίρι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι ο Ουσεϊνού Μπα, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να έχει αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» στα μέσα της σεζόν.

Ο Μπα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Γκαζελέκ Αζαξιό, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να ελπίζουν ότι θα μπορέσει να εξελιχθεί, όπως ο Σισέ και ο Καμαρά.

Ο Σενεγαλέζος έχει δείξει ότι μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες σε όλη τη γραμμή της άμυνας, αφού εκτός από κεντρικός αμυντικός, αγωνίζεται με άνεση και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αυτό φάνηκε και στο ματς της Αζαξιό κόντρα στην Σατορού, όπου χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας του, έχοντας μάλιστα και αρκετά καλή εμφάνιση.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί ακόμη μία φορά στη συγκεκριμένη θέση, δείχνοντας ότι μπορεί να αγωνιστεί κάλλιστα αν χρειαστεί και σε αυτό το σημείο του γηπέδου, κάτι το οποίο αδιαμφισβήτητα είναι κάτι που θέλει κάθε προπονητής.

Διαβάστε επίσης

Τι ισχύει με τον Ματιέ...

Τι ισχύει με τον Ματιέ...

Ο Γάλλος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, δήλωσε πώς θέλει να μείνει στην Σπόρτινγκ, αλλά τα οικονομικά αποτελούν ρυθμιστή στην υπόθεση αυτή.