Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι προτεραιότητες στο «ερυθρόλευκο» πλάνο

Οι προτεραιότητες στο «ερυθρόλευκο» πλάνο
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 10:56

Η ουσία είναι μια... Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού είναι σε εξέλιξη, οι επαφές και οι συζητήσεις συνεχίζονται και οι υποθέσεις που «δουλεύουν» στον Πειραιά προχωρούν με σταθερά βήματα. Το θέμα είναι πώς οι άνθρωποι του Θρύλου έχουν ιεραρχήσει τις κινήσεις τους.

Προτεραιότητα, κάτι που έχει γραφτεί πολλές φορές και έχει ειπωθεί εξίσου, είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Αυτή είναι η θέση που ο Θρύλος αναζητά ενίσχυση και θέλει να την τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι και πρακτικοί οι λόγοι, αφού τον Ιούνιο και ίσως ένα μέρος του Ιουλίου, θα λείπουν στο Κόπα Άφρικα οι Μεριά και Σισέ.

Ο Μιράντα γυρίζει στην Γουλβς, ο Βούκοβιτς είναι στην... πόρτα της εξόδου και στο ρόστερ είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Έχει αποκτηθεί ήδη ο Ουσεϊνού Μπα, αλλά είναι ξεκάθαρο πώς ο Σενεγαλέζος δεν μπορεί με το... καλημέρα να πέσει στα βαθιά!

Οπότε όλες οι κινήσεις έχουν ως στόχο να κλείσει το θέμα του αμυντικού και ο παίκτης να δώσει το «παρών» στο Ρέντη από την έναρξη της προετοιμασίας. Οι άλλες κινήσεις που είναι στα σχέδια και θα ακολουθήσουν αφορούν έναν σέντερ φορ και έναν εξτρέμ.

Οι επαφές και οι συζητήσεις γίνονται σε όλα τα... μέτωπα και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να κλείνουν, ένα-ένα αυτά τα «κεφάλαια», για να δουλέψουν καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του και να είναι έτοιμοι για τα πρώτα επίσημα ματς της νέας χρονιάς.

Διαβάστε επίσης

Έχει αντίπαλο για Σκρτελ...

Έχει αντίπαλο για Σκρτελ...

Μια ακόμα περίπτωση που είναι στην «ερυθρόλευκη» ατζέντα είναι του Σλοβάκου στόπερ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Πάρμα.