Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χτίζουμε με έργα ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του Πειραιά μας»

«Χτίζουμε με έργα ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του Πειραιά μας»
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 11:19

Ο «Πειραιάς Νικητής» έκανε πολλά στην πρώτη του θητεία στο Δήμο Πειραιά. Άλλαξε την εικόνα της πόλης. Αλλά η προσπάθεια και η δουλειά συνεχίζεται. Διότι εχθρός του καλού του καλύτερου.

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το στίγμα του για μια ακόμα φορά. Διότι προτεραιότητα για όλους είναι τα παιδιά και ένα καλύτερο μέλλον. Όλα πρέπει να γίνονται για εκείνα. Να δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες και ένα ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώνουν όπως πρέπει.

Με τον ηγέτη του Θρύλου, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά, να σημειώνει: «Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά για έναν «Πειραιά Νικητή», χτίζουμε με έργα ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του Πειραιά μας», δίνοντας το στίγμα και τους άξονες που θα κινηθεί ο συνδυασμός και στην επόμενη θητεία του, αφού ο λαός του Πειραιά θα του δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει το έργο του.

Διαβάστε επίσης

Οι αριθμοί τον βγάζουν πρωταθλητή!

Οι αριθμοί τον βγάζουν πρωταθλητή!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στην έρευνα του CIES σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός βάσει του ποδοσφαίρου που έπαιξε, θα έπρεπε να είχε πάρει τον τίτλο.