Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καμία αντίδραση για την παρωδία, αλλά τα συγχαρητήρια δεν τα ξέχασε!

Καμία αντίδραση για την παρωδία, αλλά τα συγχαρητήρια δεν τα ξέχασε!
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 15:57

Όλα... καλά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό πρέπει να πιστεύει ο Βαγγέλης Γραμμένος. Ο «δικός μας» Γραμμένος όπως είχε πει ο Ιβάν Σαββίδης.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο ημέρες από τον σαββατιάτικο τελικό, εκεί όπου σε ένα ματς με προσκλήσεις, έπεσε ξύλο, ενώ «έπαιξε» και το σενάριο της εκκένωσης των... προσκλήσεων. Αλλά ούτε ο πρόεδρος Γραμμένος, ούτε κάποιος άλλος στην ομοσπονδία της... εξυγίανσης ανέλαβε την ευθύνη για την παρωδία!

Όμως, δεν ξέχασε ο Γραμμένος να στείλει επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ και του νταμπλ που έκανε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Γίνονταν να το ξεχάσει; Δεν γίνονταν... Γι’ αυτό πρώτος, αλλά με τα σοβαρά, τα επεισόδια στον τελικό των προσκλήσεων, αντίδραση καμιά!

Διαβάστε επίσης

Άκρως εντυπωσιακή επίδοση!

Άκρως εντυπωσιακή επίδοση!

Ο Ολυμπιακός φέτος, με μια ομάδα που δημιουργήθηκε από την αρχή, είχε τον δεύτερο αριθμό σε ασίστ σε μια σεζόν από το 2010-11 μέχρι τώρα.

Οι αριθμοί τον βγάζουν πρωταθλητή!

Οι αριθμοί τον βγάζουν πρωταθλητή!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στην έρευνα του CIES σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός βάσει του ποδοσφαίρου που έπαιξε, θα έπρεπε να είχε πάρει τον τίτλο.