Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άκρως εντυπωσιακή επίδοση!

Άκρως εντυπωσιακή επίδοση!
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 16:19
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή. Πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ, νέος προπονητής και μεγάλος αντίπαλος ο χρόνος. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να βγουν νικητές, σε αυτή την... άνιση «μάχη». Χρειάστηκε χρόνος για να βρει η ομάδα «χημεία», να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί και ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η σεζόν έκλεισε με τον Θρύλο να έχει 69 ασίστ. Κι αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση για τους «ερυθρόλευκους» από το 2010-11 έως και τη σεζόν 2018-19. Κορυφαίο ρεκόρ σε δημιουργία από τον Ολυμπιακό ήταν τη σεζόν 2013-14 με 75. Αλλά με μια ομάδα που είχε ένα «κορμό». Κάτι που τη χρονιά που έληξε δεν ίσχυε στον ίδιο βαθμό.

Όπως και να έχει, όμως, ο αριθμός των σχεδόν 70 ασίστ (σ.σ.: τόσες είναι γιατί δεν έχει καταμετρηθεί εκείνη του Κούτρη στο ΟΑΚΑ, στο γκολ του Γκερέρο) δείχνει πολλά. Και για το ποδόσφαιρο που έπαιξε φέτος ο Θρύλος, αλλά κυρίως για το ποδόσφαιρο που θα παίξει την προσεχή σεζόν, καθώς φέτος έχουν μπει οι βάσεις και την επόμενη περίοδο η ομάδα θα είναι σίγουρα καλύτερη.

Διαβάστε επίσης