Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και οι Τούρκοι για Μπέγκοβιτς…

Και οι Τούρκοι για Μπέγκοβιτς…
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 17:43

Γράψαμε την Κυριακή (12/5) στο gavros.gr για το δημοσίευμα της «Daily Star», που αναφέρει ότι ο γκολκίπερ Ασμίρ Μπέγκοβιτς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Κάτι που γράφτηκε και στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα «Fanatic» αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Η Φενέρμπαχτσε θέλει να επιστρέψει στην κορυφή την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θέλει την απόκτηση ενός καλού τερματοφύλακα. Οι διοικούντες την Φενέρ έχουν ξεχωρίσει τον Σαμίρ Μπέγκοβιτς της Μπόρνμουθ, για τον οποίο έχουν επίσης εκφράσει ενδιαφέρον Ολυμπιακός και Στόουκ Σίτι».

Να σημειωθεί, ότι το συμβόλαιο του Μπέγκοβιτς με την Μπόρνμουθ «εκπνέει» το καλοκαίρι του 2021. Με τον 32 τερματοφύλακα να μετρά φέτος 24 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα, στην Premier League…

Διαβάστε επίσης

Επιμένουν για Ολυμπιακό και Σκρτελ

Επιμένουν για Ολυμπιακό και Σκρτελ

Σύμφωνα με νέο τουρκικό δημοσίευμα οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Σλοβάκου αμυντικού, έχοντας όμως μεγάλο ανταγωνισμό.

Άκρως εντυπωσιακή επίδοση!

Άκρως εντυπωσιακή επίδοση!

Ο Ολυμπιακός φέτος, με μια ομάδα που δημιουργήθηκε από την αρχή, είχε τον δεύτερο αριθμό σε ασίστ σε μια σεζόν από το 2010-11 μέχρι τώρα.