Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαύρη σελίδα για την ΕΠΟ

Μαύρη σελίδα για την ΕΠΟ
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 08:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Με τον τελικό Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πόσο ανίκανη είναι η ΕΠΟ. Άλλωστε, κάποια... πράγματα φαίνονταν από πριν, και ναι το κατάφεραν κι αυτό! Επεσε το «ξύλο της αρκούδας» σε τελικό κεκλεισμένων των θυρών και δείγμα της κατάστασης ήταν ότι η αστυνομία έφτασε στο σημείο να απειλήσει με εκκένωση των κερκίδων! Και κάποιος που δεν ήταν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της 11ης Μαΐου, μπορεί να φανταστεί τι γινόταν. Η αστυνομία που είχε διαθέσει 3.000 άνδρες της για τα μέτρα ασφαλείας δεν μπορούσε να κάνει καλά τους 1.000 προσκεκλημένους! Φοβερό;

Ως γνωστόν διοργανώτρια του τελικού ήταν η ΕΠΟ. Αρα, έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη μαύρη σελίδα της ομοσπονδίας και με μια ακόμη επίδειξη ανικανότητας της διοίκησης Γραμμένου! Σε όλα αυτά προσθέστε και τις πληροφορίες, όπως κατέγραψαν κάποιοι που ήταν στο γήπεδο, σύμφωνα με τις οποίες προσκλήσεις της ΕΠΟ (μαζί με τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ πήραν από 300) δόθηκαν όχι για να εξυπηρετήσουν ανάγκες παραγόντων ποδοσφαιρικών ενώσεων ή ανάγκες ερασιτεχνικών σωματείων αλλά για να εξυπηρετηθεί η ΠΑΕ που πρότεινε τον σύμβουλο της ΕΠΟ για την καρέκλα του στην ομοσπονδία! Αλλωστε, είναι γνωστό ότι οι μισοί επιλέχθηκαν από την ΑΕΚ και οι άλλοι μισοί από τον ΠΑΟΚ. Αρα, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι η πλειοψηφία των παραγόντων ενδιαφέρεται μόνο για τα συμφέροντα της ΠΑΕ της αρεσκείας τους (που είναι ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ, ανάλογα με το ποια ομάδα πρότεινε ποιον).

Ήταν γνωστό από πριν ότι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ήθελαν να κάνουν επίδειξη δύναμης στην κερκίδα. Και δυστυχώς, επαληθεύτηκαν αυτά που κυκλοφορούσαν για τους τύπους που θα ήταν στην εξέδρα, οι περισσότεροι δεν είχαν σχέση με το ποδόσφαιρο παρά με... άλλα σπορ!

Διαβάστε επίσης

Νέο όνομα στη λίστα ο Ζεφάν

Νέο όνομα στη λίστα ο Ζεφάν

Ο Αλγερινός εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους» ως λύση για δεξιά στην άμυνα, αν προκύψει θέμα μεταγραφής του Ομάρ.