Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε πρώτο πλάνο Ματιέ και Σκρτελ

Σε πρώτο πλάνο Ματιέ και Σκρτελ
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 09:33

Το θέμα του αμυντικού είναι το βασικό μέλημα των «ερυθρολεύκων». Οι άνθρωποι του Θρύλου έχουν ρίξει εκεί το... βάρος, έχοντας ως στόχο να τελειώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα την υπόθεση του στόπερ. Έχοντας επικεντρωθεί σε δύο περιπτώσεις. Αφενός στον Ζερεμί Ματιέ, αφετέρου στον Μάρτιν Σκρτελ.

Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και αρκετές ημέρες «δουλεύουν» και τις δύο περιπτώσεις. Ο Γάλλος μπορεί μεν να δήλωσε πώς θέλει να παραμείνει στην Πορτογαλία και στην Σπόρτινγκ, όμως όπως αναφέρει ο Τύπος στη χώρα της Ιβηρικής, δεν είναι και τόσο απλό. Η ομάδα της Λισσαβόνας περιμένει να δεχθεί ο 35χρονος αμυντικός να μειώσει αρκετά τις απολαβές του, να κάνει «ψαλίδι» στο συμβόλαιό του. Αλλιώς δεν είναι εύκολο να πορευτούν μαζί στο μέλλον.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Σλοβάκο στόπερ, στην Τουρκία θεωρούν δεδομένο πώς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε. Ναι μεν ακούγεται πώς τόσο η Πάρμα όσο και οι Ρέιντζερς ενδιαφέρονται για εκείνον, αλλά υπάρχει το δέλεαρ της πιθανής συμμετοχής στο UEFA Champions League που αποτελεί σημαντικό διαπραγματευτικό «χαρτί» για την πλευρά του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν επίμονα και τις δύο περιπτώσεις, με στόχο να τελειώσει μια από τις δυο άμεσα και ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι από νωρίς στην προετοιμασία, στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης

Νέο όνομα στη λίστα ο Ζεφάν

Νέο όνομα στη λίστα ο Ζεφάν

Ο Αλγερινός εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους» ως λύση για δεξιά στην άμυνα, αν προκύψει θέμα μεταγραφής του Ομάρ.

Μαύρη σελίδα για την ΕΠΟ

Μαύρη σελίδα για την ΕΠΟ

Τελικός Κυπέλλου: Ακόμη μια επίδειξη ανικανότητας της ομοσπονδίας, καταγγελίες ότι δικές της προσκλήσεις διατέθηκαν για να εξυπηρετήσουν ανάγκες των ομάδων!