Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε ανοικτή... γραμμή με τον Μαρτίνς

Σε ανοικτή... γραμμή με τον Μαρτίνς
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 14:55

Στην Πορτογαλία είναι ο Πέδρο Μαρτίνς για να κάνει μερικές ημέρες διακοπές. Εξάλλου, στις 10 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Με τους ανθρώπους του Θρύλου να «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο 49χρονος τεχνικός, πάντως, είναι πάντα σε ανοικτή... γραμμή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Με στόχο να γίνουν οι κινήσεις που είναι απαραίτητες ενόψει της νέας σεζόν. Κι αυτό που είναι δεδομένο είναι πώς ο προπονητής του Ολυμπιακού «τσεκάρει» και ο ίδιος περιπτώσεις που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στην... ατζέντα τους.

Είναι χαρακτηριστικό πώς και στο θέμα του αμυντικού, αλλά και σε εκείνο του επιθετικού ο Πέδρο Μαρτίνς «βλέπει» παίκτες που είναι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι. Μάλιστα, ο Πορτογάλος «ακτινογραφεί» δύο φορ που έχουν προταθεί και που μπορούν να αποτελέσουν την επόμενη κίνηση ενίσχυσης του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Έβαλε... πωλητήριο ο Μελισσανίδης

Έβαλε... πωλητήριο ο Μελισσανίδης

Μιλώντας σήμερα στους παίκτες της ΑΕΚ, τους είπε πώς μπορούν να φύγουν, αρκεί να φέρουν πρόταση. Και πώς δεν κάνουν για παραπάνω! Μα δεν ήταν δικές του επιλογές;

Τέσσερις «ερυθρόλευκοι» στην Εθνική

Τέσσερις «ερυθρόλευκοι» στην Εθνική

Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας και Κούτρης κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για το φιλικό με την Τουρκία και τα ματς με Ιταλία και Αρμενία.

Ο ακούραστος Μιλιβόγεβιτς (pic)

Ο ακούραστος Μιλιβόγεβιτς (pic)

Ο Λούκα αγωνίστηκε σε όλα τα ματς της Κρίσταλ Πάλας φέτος, πάντα 90λεπτα, μαζί με τους Μι της Μπέρνλι και Κόαντι της Γουλβς.

«Βλέπει» και τον Μικέλ Αγκού

«Βλέπει» και τον Μικέλ Αγκού

Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν ξανά την περίπτωση του 25χρονου μέσου που ανήκει στην Πόρτο, αλλά φέτος αγωνίστηκε στην Σετούμπαλ.