Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σειρά παίρνει ο Φορτούνης

Σειρά παίρνει ο Φορτούνης
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 11:20

Το θέμα της παραμονής του Ζοζέ Σα στον Ολυμπιακό έκλεισε. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Θρύλο και θα φορά τα ερυθρόλευκα ως το 2023. Και τώρα σειρά έχει το επόμενο θέμα, δηλαδή αυτό του Κώστα Φορτούνη.

Ο αρχηγός έχει μεν συμβόλαιο ως το 2020, αλλά ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για την επέκταση της συνεργασίας του. Με το κλίμα να είναι θετικό στις πρώτες συζητήσεις. Κι αυτό έχει μεγάλη σημασία για ό,τι θα επακολουθήσει.

Πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει τη συνεργασία με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ενώ θετικός είναι και ο αρχηγός για να παραμείνει στον Θρύλο και να συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα. Κι όλα δείχνουν πώς αυτή η συνάντηση θα γίνει άμεσα, πριν τις 21 Μαΐου, γιατί από τις 22/5 ξεκινά η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για τα ματς του Ιουνίου με Ιταλία και Αρμενία.

Διαβάστε επίσης

Από την ιδανική αφετηρία

Από την ιδανική αφετηρία

Η μεταγραφή του Σα είναι ό,τι καλύτερο ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της νέας σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει το έργο του όπως θέλει.

«Το νούμερο 1 μας»

«Το νούμερο 1 μας»

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε με τον τρόπο του, τη μεταγραφή του Ζοζέ Σα στον Θρύλο.