Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από την ιδανική αφετηρία

Από την ιδανική αφετηρία
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 11:38

Η αρχή μιας ομάδας είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Το «άλφα και το ωμέγα». Πόσω δε μάλλον η παραμονή του Σα. Κάτι που πέτυχε ο Ολυμπιακός. Η σημερινή ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι ό,τι καλύτερο για την εκκίνηση της νέας σεζόν, από τις 10 Ιουνίου και μετά. Κι αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι πώς η εξέλιξη με τον Πορτογάλου γκολκίπερ είναι αυτό που ήθελε και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 49χρονος προπονητής είχε προαναγγείλει την παραμονή του Σα εδώ και ημέρες, στο φινάλε του πρωταθλήματος, σχολιάζοντας ότι ο συμπατριώτης του γκολκίπερ περνάει καλά στην Ελλάδα και πώς θα ήθελε να παραμείνει. Κι αυτό έγινε. Κάτι που σημαίνει πώς ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά ξεκίνησε ιδανικά. Υπό την έννοια πώς ο «κορμός» παραμένει και αυτό που θέλουν πλέον οι «ερυθρόλευκοι» είναι τις κατάλληλες προσθήκες σε άμυνα, άκρα και επίθεση, ενδεχομένως και στη μεσαία γραμμή, για να είναι ακόμα καλύτεροι και να πετύχουν τους στόχους τους, δηλαδή την κατάκτηση των τίτλων στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Σειρά παίρνει ο Φορτούνης

Σειρά παίρνει ο Φορτούνης

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του αρχηγού του Ολυμπιακού είναι η επόμενη υπόθεση που απασχολεί τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

«Το νούμερο 1 μας»

«Το νούμερο 1 μας»

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε με τον τρόπο του, τη μεταγραφή του Ζοζέ Σα στον Θρύλο.