Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα κομμάτια του παζλ συμπληρώνονται...

Τα κομμάτια του παζλ συμπληρώνονται...
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 12:44

Ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς για τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει. Η ουσία, αυτό δηλαδή που θέλουν οι «Ερυθρόλευκοι» είναι κινήσεις που θα δώσουν στην ομάδα αυτό που της έλειψε τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Το θέμα είναι να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Κι αυτό έχει σημασία στην τελική. Ο Ζοζέ Σα ήθελε να μείνει στον Θρύλο, ο Θρύλος ήθελε τον Πορτογάλο γκολκίπερ και ο «γάμος» έγινε. Καθώς πέρσι ήταν δανεικός από την Πόρτο, αλλά για την προσεχή 4ετία θα ανήκει στους «ερυθρόλευκους».

Ένα-ένα τα κομμάτια του «παζλ» αρχίζουν να συμπληρώνονται. Τώρα είναι το θέμα του Φορτούνη, η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, εξτρέμ, επιθετικού και κεντρικού χαφ. Όλα αυτά είναι στα πλάνα, ορισμένες περιπτώσεις είναι ήδη στα... σκαριά και ο στόχος είναι να τελειώσουν την κατάλληλη στιγμή, για να μπορέσει ο Μαρτίνς να δουλέψει σωστά με τους παίκτες του, από την αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης

Από την ιδανική αφετηρία

Από την ιδανική αφετηρία

Η μεταγραφή του Σα είναι ό,τι καλύτερο ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της νέας σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει το έργο του όπως θέλει.

Σειρά παίρνει ο Φορτούνης

Σειρά παίρνει ο Φορτούνης

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του αρχηγού του Ολυμπιακού είναι η επόμενη υπόθεση που απασχολεί τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».